Portfolio: grafisk design til web

I tillegg til musikk, driver jeg med grafisk design rettet mot web. Det betyr at jeg lager nettsider og logoer. Jeg liker minimalistiske designer, gjerne basert på enkle former.

Jeg lager dynamiske nettsider, tilpasset både pc og mobil. Sidene mine er effektive og laster raskt, og jeg kan legge inn små animasjoner. Jeg kan også integrere sosiale medier (Instagram og Facebook) på siden, med en like-knapp, instagram-galleri eller messenger-chat.

Kunden får egen innlogging, med mulighet for å selv redigere teksten på hele siden, i tillegg til å kunne legge ut nyheter/blogginnlegg.
Webdesign

Ny nettside og logo til Egersound lydstudio

Egersound lydstudio trengte en brukervennlig nettside tilpasset mobil og datamaskin, med store bilder. Siden er utformet som en one page-side, og har dynamiske elementer med animasjoner og smakfulle visuelle effekter.
Logoen ble designet med en tanke om elven som renner gjennom Egersund by, men kan også kobles opp til musikk og lyd (lydbølger). 
Se på nettsiden
Logodesign

Logo til Strand kulturskole

Strand kulturskole trengte en ny logo, og jeg endte opp med å designe et avsnitt av den lokale naturen til dem, inspirert av fjellene rundt Jørpeland, og en fin kveldssol. De fikk levert store transperente bilder, og original vektor-fil.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram